Göynük İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerimizin zeka düzeyleri,kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim öğretim yuvası olmaktır.

Misyon: Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, Bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzur sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmaktır.

Başarılar:

Saatler: 09:10 14:40
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://goynukio.meb.k12.tr

Adres - Göynük Köyü / Çobanlar / Afyonkarahisar

Öğretim Şekli :Normal öğretim

Yerleşim Yeri - Göynük Köyü´nün nüfusu Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi´ne göre 930´dur. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanmaktadır.

Adres - Göynük Köyü / Çobanlar / Afyonkarahisar

Ulaşım Afyonkarahisar ilinden Çobanlar ilçesine Çobanlar Belediyesi´ne ait araçlar her yarım saatte bir hareket etmektedir. Buradan köyümüze başka araç bulunmaktadır. Ayrıca köyümüzün yakınında bulunan Koaöz Belediyesi(Belde)´ne ait araçlarla da Afyonkarahisar´dan köyümüze kadar öğretmenlerimiz gelebilmektedir. Okulumuzun ulaşım problemi bulunmamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl: 35km İlçe: 14km